Jump to content

[ODRZUCONE] [podanie] janiejempieroguw

janiejempieroguw

Recommended Posts

1 janiejempieroguw

2 Hubert

3 13 prawie 14 

4 rok

5 tak

6 nie ale znam sporo komend dla helpera.moda.admina

7 dzienie z 7h

8 tak na forum plagiat bo mi się nie chciało pisać podania

9 znam sporo komend zaruwno graczy rang premium admristraci  ucze sie w szybkim tempie na serwie jestem bardzo pomocny  (na serwie jestem afk wiec nie jestem wstanie pomuc kazdemy kazdy muszi odechnoć mimo to ze toxic ocean jest miłym i spokojnym trybem sporo sie dzieje radzić sobie w w pracy z graczami innymi oraz gdy osiągać sukcesy w adnunustracji 

10. nazywam się Hubert, mam 13 prawie 14 lat i hodze do 7 klasy . w przyszłości  planuje iść na kierunek programista ponieważ dla mnie informatyka jest najciekawsza i trochę o nim wiem . w minecraftem gram od 2015r. jest to moje do tych czas ulubiona gra do moich zainteresowań należą m.in informatyka chemia plastyka muzyka dotych czas największym problem sprawia mi nagielski , z kturego mam najgorsze oceny ( a kto nie ma xd).

11 tak przeczytałem 

12

/w ulepsz np wieksza liczba ludzi dodanych na wyspe lub generatory wieczej

- /w lider odanie komuś wyspy

- /w coop  czaowe dodanie do wyspy

- /w wartosc spradzenie ile pkt do levelu wyspy dany blok doda

- /w usun usunieceie wyspy

- /pomoc choroba pokazuje w jaki sposub mozna sie zarażić lub jak wyzdrawieć i jak unikać

- /craftingi pokazuje wszytkie craftingi dostepne  na serwie na zeczy pomocne dla ludzi

- /aukcje pomoc  aukcja pomaga sprzedanie pdzedmiotu zeby sie ludzi liczytowałi aukcje historia pokazuje co sie kupiło ja aukcj aukcji sprzedaj pakiet sprzedaż ziobru przeniotu kture sie wybieże 

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy