Jump to content

[PODANIE]FerreOp

Recommended Posts

1. Nick:

FerreOp
2. Imię:

Kacper
3. Wiek:

18 lat
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl?

Od wersji 1.14
5. Masz mikrofon i TS3?

Tak
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję?

Nie
7. Ile łącznie poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera (czas na czterech serwerach)?

W tym momencie dziennie po godzinie, ale od 6 czerwca nawet po 4 godziny dziennie.
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?

Byłem karany na serwerze za współprace z cheaterem.(Byłem tego nieświadomy)
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?

Chcę pilnować porządku na tym serwerze. Ogarniam w miarę ortografie posiadając opinie z poradni o dysortografii i dysleksji. Mam chyba dobrą opinię w śród graczy survival Extreme. Jestem bardzo aktywny na serwerze Minecraft, trochę mniej już na DC jak i TS3. Posiadam sprawną klawiaturę, mikrofon i komputer. W Minecraft gram od 2013r. Potrafię się kulturalnie zachować, i chciałbym pilnować tego by inni gracze też byli mili dla siebie na to jakiej orientacji jesteś i w kogo wierzysz(widziałem dużo przypadków na krzyku jak i na chat na spawn). Mam bardzo dobra znajomość cheatów, i listę graczy do sprawdzenia, żaden mały odpaleniec nie ukryje sie przedemną na spawnie. 
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):

Jestem Kacper mam 18 lat i 189cm wzrostu. Skończyłem szkołę podstawową i za rok mam maturę. Lubię biegać na duże dystanse i mam już w tym jakieś osiągi . Mam w domu dwa psy i moje oczko w głowie papugę Arę. Teraz mam przygotowywania  do egzaminu na prawo jazdy. W wolnym czasie jeżdżę na rowerze i gram w kosza, ponieważ lubię spędzać czas na świeżym powietrzu.
11. Przeczytałeś/aś regulaminy?

Tak, ale mogę to zrobić jeszcze raz.

12. Jesteś świadom tego, że będziesz musiał pełnić obowiązki na trzech serwerach (trzech wersjach gry, wybranych przez nas)?

Tak, jestem tego świadomy.

Posted (edited)

Koleżanko jak ty sama na odpale latałaś i coś tu gadasz dostałaś banika za współpracę tak samo marcelosa twój ,,brat" hipokrytko gadasz  na niego a sama to robiłaś. Żal.exe

46 minut temu, Sh1ZoFreM13_ napisał:

Jak ktoś w pewnym sensie orientuje się w społeczeństwie cheaterów to na pewno Cię skojarzy, kekw. Na nie

Edited by Dublii_
  • Haha 1

Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy